Detalii Livrare

Detalii livrare comanda

Am plasat o comanda pe DetectGaz.ro. Cum pot intra in posesia produselor pentru care am optat?

Produsele comandate de pe site-ul www.detectgaz.ro se livreaza prin:

    Urgent Cargus (curierat rapid).
    Livrarea prin curierat poate fi urmarita utilizand numarul AWB* al comenzii online pe site-ul www.urgent-curier.ro, sau telefonic, apeland 021.336.6036, 031.860.9874, 021 9874  (Call Center Urgent Cargus).

sau

    Fan Courier (curierat rapid).

    Livrarea prin curierat poate fi urmarita utilizand numarul AWB* al comenzii online pe site-ul www.fancourier.ro, sau telefonic, apeland 0742.55.22.33, 021 9336  (Call Center Fan Courier).


Care este termenul de livrare al produselor?

In cazul Urgent Cargus sau Fan Courier, produsele pot ajunge la destinatie in 24-72 ore de la procesarea comenzii.

Termenul de livrare se discuta cu fiecare client in parte in momentul confirmarii comenzii, in functie de preferintele acestuia, metoda de livrare aleasa si stocul disponibil pentru produsele alese. Astfel, in cazul comenzii prin formularul online, un reprezentant DetectGaz.ro va contacta clientul pentru confirmarea comenzii plasate pe www.detectgaz.ro, precum si pentru stabilirea detaliilor de livrare.

Timpii de livrare sunt valabili din momentul confirmării comenzii și exceptând zilele nelucrătoare.

In situatia in care produsele dintr-o comanda provin din depozite diferite este posibil ca acestea sa nu ajunga la dvs. in acelasi moment. Ele vor ajuge la dumneavoastra in mai multe etape. Plata se va efectua pentru fiecare colet primit in situatia in care plata se face ramburs. Nu se percep taxe suplimentare in situatia in care comanda este impartita in mai multe colete.


Care sunt costurile de livrare?

Toate produsele din oferta noastră beneficiază de Transport Gratuit în aria de acoperire Urgent Cargus și Fan Courier!

Exista posibilitatea de Deschidere colet la livrare, aceasta optiune costa 8 lei (tva inclus). Aceasta optiune o puteti confirma telefonic operatorului care va preia comanda. Comanda initiala se calculeaza fara aceasta optiune! Aceasta optiune nu este obligatorie si se ofera doar contra cost.

In cazul platii la livrare (plata ramburs), curierul va elibera o dovada a incasarii, act care inlocuieste chitanta fiscala.

Pentru a vedea localitatile aflate sub acoperirea Urgent Cargus pentru care nu sunt percepute taxe suplimentare pentru kilometri exteriori, click
aici.

Pentru a vedea localitatile aflate sub acoperirea Fan Courier pentru care nu sunt percepute taxe suplimentare pentru kilometri exteriori, click aici.

Verificarea coletului de catre clientul destinatar se va face in limita a 5 minute si se va face din punct de vedere vizual si nu tehnic. Dupa vizualizare, clientul destinatar poate opta pentru a primi coletul si de a achita taxa de ramburs sau poate refuza livrarea.

IMPORTANT!


Pentru localitatile in care nu exista agentii de curierat rapid Urgent Cargus sau Fan Courier, se va calcula o taxa in functie de kilometri exteriori suplimentari (1 leu/Km TVA inclus), taxa care va fi adusa la cunostinta clientului, de catre un operator DetectGaz.ro.

Ce se intampla daca primesc un produs deteriorat?


Produsele pe care DetectGaz.ro le expediaza clientilor sai prezinta un ambalaj original, sigilat, iar coletul trimis catre destinatia finala va contine, pe langa produse, factura fiscala si certificatul de garantie*.

In cazul in care primiti un produs al carui amabalaj este deteriorat, sunteti rugat sa verificati produsul in prezenta agentului de curierat.
Daca produsul prezinta deteriorari, nu preluati coletul si urmati procedura indicata de catre firma de curierat.
Pentru a solutiona problema in cel mai scurt timp posibil si pentru ca dumneavoastra sa intrati in posesia unui produs conform, sunteti rugat sa ne aduceti la cunostinta, imediat ce constatati nereguli cu privire la starea produsului comandat.

*Exista cazuri in care factura fiscala poate ajunge la destinatie mai tarziu decat produsul comandat. Acest lucru se datoreaza faptului ca o parte dintre produsele comercializate de catre DetectGaz.ro sunt livrate direct din depozitele furnizorilor.
Acest decalaj intervine in momentul in care produsul si factura nu sunt expediate simultan. Mai exact, furnizorul expediaza clientului produsul comandat de pe Detectgaz.ro, elibereaza factura fiscala pe care o trimite la sediul Detectgaz, urmand ca Detectgaz.ro sa o expedieze mai departe clientului.
Deci, intarzierea este data de timpul de asteptare a facturii fiscale trimisa de la furnizor la sediul Detectgaz.
La cererea clientului, factura fiscala stampilata si semnata, conform cu originalul, poate fi expediata electronic.

Ce ar mai trebui sa stiu?

Firmele de curierat se angajeaza sa livreze marfa doar pana acolo unde permite accesul auto, agentii de curierat neavand obligatia de a livra produsele la usa clientului sau in incinta imobilului clientului.

Pentru orice fel de alte informatii referitoare la procesul de livrare va rugam sa ne contactati la: 0771.767.312

* AWB reprezinta documentul care insoteste orice expediere; prevede un cod unic de identificare care permite urmarirea expedierii coletului. Numarul AWB este vizibil in contul clientului creat pe DetectGaz.ro, imediat ce comanda a fost procesata.

Modalități de plată disponibile pe DetectGaz.ro:

1. Ramburs la curier - achitați produsele la curier în momentul în care vi le predă.

2. Transfer bancar - se emite o factură proformă pe care dvoastră trebuie să o achitați. Marfa se livrează după verificare OP sau confirmarea plății.

3.Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!